Ana Sayfa

Fethiye'de anne ve oğlu aynı evde silahla yaşamını yitirdi

Giriş: Güncelleme: Okuma: ~1 dk Editör: Murat Öztürk
Paylaş
Muğla'nın Fethiye ilçesi Çiftlik Mahallesi'nde saat 15.30'da, iddiaya göre Volkan Sütçü (50) evde annesi Fatma Sütçü'yü (74) tabancayla vurdu; sonra kendini vurarak öldü.

Muğla’nın Fethiye ilçesinde aile faciası

Muğla’nın Fethiye ilçesi Çiftlik Mahallesi'nde bugün saat 15.30 sıralarında acı bir olay yaşandı. İddiaya göre Volkan Sütçü (50), birlikte yaşadığı annesi Fatma Sütçü (74)'ye evde tabancayla ateş etti. Olayın ardından aynı silahı kullanan Volkan Sütçü kendisini vurdu.

olayın seyri:

Silah seslerini duyan çevredekilerin ihbarı üzerine bölgeye sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin ilk incelemesinde Fatma Sütçü'nün olay yerinde hayatını kaybettiği belirlendi. Ağır yaralı olarak bulunan Volkan Sütçü ise olay yerindeki ilk müdahalenin ardından ambulansla Fethiye Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı ancak yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

komşuların ifadeleri ve soruşturma:

Olay yerine gelen komşular büyük şok yaşadı; yaşananların ardından çevredeki kişiler anne ile oğul arasında bugüne dek herhangi bir kavgaya şahit olmadıklarını belirtti. Konuyla ilgili jandarma ekipleri olay yerinde inceleme başlattı ve soruşturma sürüyor.

MUĞLA'NIN FETHİYE İLÇESİNDE VOLKAN SÜTÇÜ (50), BİRLİKTE YAŞADIĞI ANNESİ FATMA SÜTÇÜ’YÜ (74) TABANCAYLA BAŞINDAN VURARAK ÖLDÜRDÜKTEN SONRA AYNI SİLAHLA İNTİHAR ETTİ.

Murat Öztürk — Asayiş Editörü
Editör: Murat Öztürk