
Denizli'nin Pamukkale ilçesinde, park halindeki bir tıra çarpan elektrikli bisiklet kazası, üzücü bir olayla sonuçlandı. Suriyeli Bekir Akkam tarafından kullanılan bisiklet, Dokuzkavaklar Mahallesi 249 Sokak üzerinde park halindeki bir tıra çarptı.
Olayın hemen ardından, vatandaşların ihbarı üzerine polis ve sağlık ekipleri hızla bölgeye sevk edildi. Kazada yaralanan Bekir Akkam ve oğlu, Denizli Devlet Hastanesi'ne kaldırılması için acil olarak ambulansa alındı.
Ne yazık ki, hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen Baba Bekir Akkam hayatını kaybetti. Oğlunun ise sağlık durumunun genel olarak iyi olduğu bildirildi.
Bu talihsiz kaza, elektrikli bisiklet kullanımı ile ilgili güvenlik önlemlerinin önemini bir kez daha gözler önüne serdi.