DOLAR
42,59 -0,05%
EURO
49,58 0,02%
ALTIN
5.756,24 -0,29%
BITCOIN
3.962.493,45 -2,6%

Fitoterapi ve Eksozomla Azospermi Aşıldı: Mersinli Çift 5 Yaşındaki İkizlere Kavuştu

Mersin’den Diyarbakır’a gelen çift, Prof. Dr. Hakan Çoksüer'in uyguladığı fitoterapi ve eksozom tedavileriyle azospermiyi aşarak 5 yaşında ikiz çocuk sahibi oldu.

Yayın Tarihi: 09.12.2025 11:51
Güncelleme Tarihi: 09.12.2025 11:51

Fitoterapi ve Eksozomla Azospermi Aşıldı: Mersinli Çift 5 Yaşındaki İkizlere Kavuştu

Fitoterapi ve Eksozomla Azospermi Aşıldı: Mersinli Çift 5 Yaşındaki İkizlere Kavuştu

Uzun süren tedavi başarıyla sonuçlandı

Mersin’den Diyarbakır’a tedavi almaya gelen Sabiha (36) ve Şerif Dağlı (36) çifti, 8 yıllık evlilikleri boyunca çocuk sahibi olamayınca Prof. Dr. Hakan Çoksüer'e başvurdu.

Yapılan tetkiklerde Şerif Dağlı'da azospermi (sperm yokluğu) tanısı konuldu. Uygulanan fitoterapi ve eksozom tedavileri sayesinde çift, uzun süren tedavi sürecinin ardından ikiz bebek sahibi olma mutluluğunu yaşadı.

Bugün 5 yaşında olan ikizleriyle birlikte kliniği tekrar ziyaret eden Dağlı çifti, "Allah, sabır ve umudun karşılığını verdi" dedi.

MERSİN'DEN DİYARBAKIR'A TEDAVİ ALMAYA GELEN 8 YILLIK EVLİ ÇİFT, ALDIKLARI FİTOTERAPİ VE EKSOZOM...

MERSİN'DEN DİYARBAKIR'A TEDAVİ ALMAYA GELEN 8 YILLIK EVLİ ÇİFT, ALDIKLARI FİTOTERAPİ VE EKSOZOM TEDAVİLERİ SONUCU İKİZ ÇOCUK SAHİBİ OLDU.