DOLAR
42,58 -0,02%
EURO
49,6 0%
ALTIN
5.728,36 0,19%
BITCOIN
3.856.557,86 0,13%

Gündem Özeti — 17 Ağustos 2025: İsrail-Gazze, Marmara Depremi Anması, Süper Lig

İsrail-Gazze gerilimi ve insani kriz, 17 Ağustos 1999 Marmara Depremi anması ve Süper Lig ile 1. Lig maç programı öne çıkıyor.

Yayın Tarihi: 17.08.2025 00:00
Güncelleme Tarihi: 17.08.2025 00:00

Gündem Özeti — 17 Ağustos 2025: İsrail-Gazze, Marmara Depremi Anması, Süper Lig

GÜNDEM ÖZETİ / 17 Ağustos 2025

ANADOLU AJANSI
Kurucusu: Mustafa Kemal Atatürk / 6 Nisan 1920

DÜNYA DİPLOMASİ

İzlenen gelişmeler arasında, İsrail'in Gazze Şeridi'nin kuzeyinde yer alan Gazze kentinin işgal altına alınmasını öngören yeni bir planı onaylaması yer alıyor. Bu kararın, Gazze'ye yönelik saldırıların sürmesine, yardım girişlerinin engellenmesine ve büyüyen bir insani krize yol açmasına ilişkin gelişmeler takip ediliyor. (Gazze/Kudüs)

GÜNCEL

17 Ağustos 1999 Marmara Depremi'nde hayatını kaybedenler, depremin meydana geldiği saatte anılacak. Anma programı, merkez üssü Kocaeli'nin Gölcük ilçesi olan depremin yıl dönümünde düzenlenecek etkinliklerle sürdürülecek. (Kocaeli/Sakarya/03.02)

SPOR

Trendyol Süper Lig'in 2. haftası; TÜMOSAN Konyaspor-Gaziantep FK, Gençlerbirliği-Hesap.com Antalyaspor, RAMS Başakşehir-Kayserispor ve Beşiktaş-ikas Eyüpspor maçlarıyla devam edecek. (Konya/Ankara/19.00/İstanbul/21.30/21.30)

Trendyol 1. Lig'in ikinci haftasında ise Sivasspor-Bodrum FK, İmaj Altyapı Vanspor FK-Esenler Erokspor, Manisa FK-Atakaş Hatayspor ve Sakaryaspor-Alagöz Holding Iğdır FK karşılaşmaları programda bulunuyor. (Sivas/Van/19.00/Manisa/Sakarya/21.30)

***

Anadolu Ajansının yayımladığı haber, görüntü, fotoğraf ve internet ile wap için oluşturduğu her türlü bilgi, abone olmayanlar tarafından hiçbir şekilde kullanılamaz. Abonelerimiz de sözleşme kapsamı dışında bu yayınları çoğaltamaz, başka kurum ve kuruluşlara aktaramaz. Aykırı davrananlar hakkında hukuki ve cezai her türlü başvuru hakkımız saklıdır.