Kırşehir’de 7 yıl 8 ay kesinleşmiş cezası bulunan firari yakalandı
Olayın Detayları
KIRŞEHİR (İHA) – Kırşehir’de jandarma ekiplerinin yol uygulaması sırasında hakkında kesinleşmiş hapis cezası bulunan bir firari yakalandı.
Edinilen bilgiye göre, İl Jandarma Komutanlığı Jandarma Suç Araştırma Timi (JASAT) ve Mucur İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, Kırşehir-Kayseri kara yolu üzerinde uygulama gerçekleştirdi. Uygulama sırasında durdurulan bir otomobildeki yolculardan birinin hareketlerinden şüphelenen ekipler, şahsın kimliğini sorguladı.
Yapılan sorgulamada, şüphelinin Ö.Ç. olduğu ve "silahla tehdit" ile "Vergi Usul Kanunu’na muhalefet" suçlarından 7 yıl 8 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunduğu belirlendi.
Gözaltına alınan hükümlü, işlemlerinin ardından yetkililere teslim edilerek cezaevine gönderildi.
KIRŞEHİR’DE JANDARMA EKİPLERİNİN YOL UYGULAMASINDA, HAKKINDA KESİNLEŞMİŞ HAPİS CEZASI BULUNAN FİRARİ HÜKÜMLÜ YAKALANDI.