Kurtulmuş: Küresel Sumud Filosu Aktivistleri Türkiye'ye Sağ Salim Döndü

TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, İsrail'in alıkoyduğu Küresel Sumud Filosu aktivistlerinin Türkiye'ye güvenli dönüşünü kutladı ve destek verenlere teşekkür etti.

Yayın Tarihi: 04.10.2025 16:52
Güncelleme Tarihi: 04.10.2025 16:52

Kurtulmuş: Küresel Sumud Filosu Aktivistleri Türkiye'ye Sağ Salim Döndü

TBMM Başkanı Kurtulmuş'tan Küresel Sumud Filosu açıklaması

TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, İsrail'in alıkoyduğu Küresel Sumud Filosu aktivistlerinin Türkiye'ye getirilmesine ilişkin açıklama yaptı.

Kurtulmuş'un paylaşımı

Kurtulmuş, sosyal medya hesabından "Global Sumud Flotilla" etiketiyle yaptığı paylaşımda şunları kaydetti:

"Küresel Sumud Filosu'nda yer aldıkları için siyonist İsrail tarafından alıkonulan vatandaşlarımız sağ salim ülkemize döndü. Gazze'nin masum ve mazlum halkının yanında yer alan insanlık cephesinin korkusuz kahramanları bu değerli kardeşlerimize yürekten teşekkür ediyorum. Milletimiz, dünyanın neresinde olursa olsun, mazlum ve masumların yanında olmaya devam edecektir. Filoda yer alan her bir kahramana selam olsun."

Kurtulmuş, dönüşün önemine vurgu yaparak aktivistlere ve onlara destek verenlere teşekkür etti.