Sabah Namazı Buluşmaları Kuruköy Mahallesi Camii'nde Devam Etti
Çine, Aydın — Haftalık program sürüyor
Diyanet İşleri Başkanlığı Din Hizmetleri Genel Müdürlüğü talimatıyla her hafta farklı bir camide düzenlenen sabah namazı buluşmaları, bu hafta Kuruköy Mahallesi Camii'nde gerçekleştirildi.
Sabah namazı öncesinde Cami İmam Hatibi Muhammed Nasih Beydaş tarafından Kur'an-ı Kerim tilaveti okundu. Tilavetin ardından cemaat huşu içinde saf tutarak sabah namazını kıldı.
Namazın ardından İlçe Vaizi Kamil Kebap vaaz ve irşat konuşması yaptı. Kebap, vaazında birlik, dayanışma ve ibadetin hayat içindeki yeri üzerine mesajlar verdi.
Konuşma ve duasının ardından program, cemaat için hazırlanan ikramla sona erdi. Yapılan açıklamada, bu haftalık buluşmaların ilçe genelinde yoğun ilgi gördüğü belirtildi.
DİYANET İŞLERİ BAŞKANLIĞI DİN HİZMETLERİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ’NÜN TALİMATLARI DOĞRULTUSUNDA HER HAFTA FARKLI BİR CAMİDE DÜZENLENEN SABAH NAMAZI BULUŞMALARI, AYDIN'IN ÇİNE İLÇESİNDE BU HAFTA KURUKÖY MAHALLESİ CAMİİ’NDE GERÇEKLEŞTİRİLDİ.