Acun Ilıcalı’dan Hull City taraftarı Owen Griffiths’e duygusal jest

Acun Ilıcalı, ileri evre alzheimer ve pankreas kanseriyle mücadele eden 62 yaşındaki Hull City taraftarı Owen Griffiths'i kulüp tesislerinde ağırladı.

Yayın Tarihi: 14.11.2025 11:58
Güncelleme Tarihi: 14.11.2025 12:46

Acun Ilıcalı’dan Hull City taraftarı Owen Griffiths’e duygusal jest

Acun Ilıcalı’dan Hull City taraftarı Owen Griffiths’e duygusal jest

İleri evre hastalıkla mücadele eden taraftar son dileğini gerçekleştirdi

İngiliz ekibi Hull City'nin sahibi Acun Ilıcalı, alzheimer ve pankreas kanseri olan 62 yaşındaki Hull City taraftarı Owen Griffiths'i kulüp tesislerinde ağırladı.

3 aylık ömrü kaldığı söylenen Griffiths, ileri evre alzheimer ve pankreas kanseriyle mücadele ediyor. Son dileği olarak ömrü boyunca desteklediği takımını antrenmanda ziyaret etmek isteyen taraftara, Hull City antrenman tesislerinde hayatının en anlamlı günlerinden biri yaşatıldı.

Buluşmada Acun Ilıcalı Owen'ı karşılayarak özel olarak ilgilendi. Teknik Direktör Sergej Jakirovic ve futbolcular da Griffiths ile kızı Sophie ile yakından ilgilendi ve onlara destek verdi.

O anlarda duygusal görüntüler ortaya çıktı. Griffiths'in kızı Sophie, 'Ben bugünü ömrüm boyunca unutmayacağım. Babam ise eve döndüğümüzde büyük ihtimalle her şeyi unutmuş olacak. O yüzden her gün ona bu hikayeyi okuyacağım' diye konuştu.

Ilıcalı'nın bu jesti İngiliz medyasında geniş yer buldu.

İNGİLİZ EKİBİ HULL CİTY'NİN SAHİBİ ACUN ILICALI, ALZHEİMER VE PANKREAS KANSERİ OLAN 62 YAŞINDAKİ...

İNGİLİZ EKİBİ HULL CİTY'NİN SAHİBİ ACUN ILICALI, ALZHEİMER VE PANKREAS KANSERİ OLAN 62 YAŞINDAKİ HULL CİTY TARAFTARI OWEN GRİFFİTHS'İ TESİSLERE AĞIRLADI.

İNGİLİZ EKİBİ HULL CİTY'NİN SAHİBİ ACUN ILICALI, ALZHEİMER VE PANKREAS KANSERİ OLAN 62 YAŞINDAKİ...