Elazığ'dan 3 sporcu, 25. Yaz İşitme Engelliler Olimpiyat Oyunları için Japonya'ya gidiyor
Elazığ, sporun birleştirici gücünü bir kez daha gösteriyor. Uzun süredir disiplinle hazırlanan İşitme Engelliler Karate Milli Sporcusu Volkan Kardeşler, İşitme Engelliler Futbol Milli Takımı Sporcusu Zindan Altın ve İşitme Engelliler Taekwondo Milli Sporcusu Zerda Polat, Japonya'da düzenlenecek organizasyonda ülkemizi temsil etmeye hazırlanıyor.
Hazırlık süreci ve destek
Elazığ Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: "Bu 3 kıymetli sporcumuza duyduğumuz güven tamdır. Onların başarıları, şehrimizin spor kültürünü güçlendirmekte ve genç nesillere ilham vermektedir. Olimpiyat yolunda attıkları her adımı gururla takip ediyor; ülkemizi en iyi şekilde temsil edeceklerine yürekten inanıyoruz. Bu büyük gururun mimarları olan sporcularımıza Tokyo’da çıkacakları mücadelede başarılar diliyor; emek veren antrenörlerimize, ailelerine ve tüm destekçilere teşekkür ediyoruz."
Elazığlı sporcuların özverili çalışmaları ve aldıkları destek, kentin spor kültürünün güçlenmesine katkı sağlarken gençlere de örnek oluyor. Şehir, milli sporcuların Tokyo'daki performansını gururla bekliyor.
ELAZIĞ’DAN İŞİTME ENGELLİ SPORCULAR OLİMPİYAT YOLUNDA