Ana Sayfa

Ankara'da Nallıhan yakınlarındaki kömür madeninde göçük: 1 işçi hayatını kaybetti, 10 yaralı

Giriş: Okuma: ~1 dk Editör: Burcu Kaya
Paylaş
Ankara'nın Nallıhan ilçesindeki kömür madeninde göçükte 1 işçi hayatını kaybetti, 10 işçi yaralandı; olayla ilgili inceleme başlatıldı.

Ankara'da maden ocağında göçük

Ankara'nın Nallıhan ilçesinde bulunan bir kömür madeninde göçük meydana geldi. Olay, ilk gelen bilgilere göre çalışmanın yapıldığı bölümde çökme ve buna bağlı oluşan hava basıncı sonucu gerçekleşti.

olayın yeri ve nedenine ilişkin ilk bilgiler:

Göçük, Çayırhan Mahallesi ile Beypazarı ilçesi Hırkatepe Mahallesi sınırlarında bulunan kömür madeninde kayıtlara geçti. Yetkililer, çöküşün yanı sıra oluşan hava basıncının kazada etkili olduğunu bildiriyor.

müdahale ve inceleme:

İhbar üzerine bölgeye çok sayıda ambulans ve ekip sevk edildi. Yapılan müdahaleler sonucunda 1 işçi yaşamını yitirdi, 10 işçi ise yaralandı. Yaralılar hastaneye kaldırılırken, olayla ilgili olarak yetkililer tarafından inceleme başlatıldı.

Ankara'da maden ocağında göçük: 1 ölü, 10 yaralı

Burcu Kaya — Asayiş & Yayın Editörü
Editör: Burcu Kaya