Ana Sayfa

Arkadaşının ihbarı üzerine pencereden girilen evde gurbetçi bulunamadı

Giriş: Güncelleme: Okuma: ~1 dk Editör: Burcu Kaya
Paylaş
Samsun İlkadım'da bir haftadır kendisinden haber alınamayan 48 yaşındaki gurbetçi için polis, itfaiye ve sağlık ekipleri seferber oldu; evde bulunamadı.

Arkadaşının ihbarı üzerine pencereden girilen evde gurbetçi bulunamadı

Samsun'un İlkadım ilçesi Kalkancı Mahallesi'nde bir haftadır kendisinden haber alınamayan Murat Ö. (48) için polis, itfaiye ve sağlık ekipleri alarma geçti. Olay, arkadaşının kapıyı açamaması ve telefonla ulaşamaması üzerine 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirimde bulunmasıyla başladı.

ihbar ve müdahale:

İhbar üzerine adrese sevk edilen ekipler arasında polis, ambulans ve Samsun Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı ekipleri yer aldı. Yetkililer, kapının açılmaması ve şahsa ulaşılamaması nedeniyle, olay yerindeki değerlendirme sonucunda savcının talimatı doğrultusunda eve girilmesine karar verdi.

evde yapılan kontrol:

İtfaiye ve polis ekipleri, açık olan 4. kattaki pencereden evi kontrol etti. Yapılan aramada Murat Ö. içeride bulunamadı. Ekipler, arama sonuçlarını değerlendirdikten sonra adresten ayrıldı.

Olayla ilgili yetkililer tarafından yapılan açıklamada, ihbarı gerçekleştiren kişinin durumu bildirmesi üzerine gerekli birimlerin hızla intikal ettiği ve incelemenin savcı talimatıyla yürütüldüğü belirtildi.

SAMSUN'UN İLKADIM İLÇESİNDE BİR HAFTADIR KENDİSİNDEN HABER ALINAMAYAN 48 YAŞINDAKİ GURBETÇİ POLİS, İTFAİYE VE SAĞLIK EKİPLERİNİ ALARMA GEÇİRDİ. 4. KATTAKİ EVE PENCEREDEN GİREN POLİS VE İTFAİYE EKİPLERİ ŞAHSIN EVDE OLMADIĞINI TESPİT ETTİ.

Burcu Kaya — Asayiş & Yayın Editörü
Editör: Burcu Kaya