Ana Sayfa

Avcılar'da D-100 yan yolunda servis midibüsünün kontrolden çıkışı ekipleri alarma geçirdi

Giriş: Okuma: ~1 dk Editör: Burcu Kaya
Paylaş
Avcılar D-100 yan yolunda servis midibüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kaza meydana geldi; sağlık ve polis ekipleri müdahale ediyor.

Avcılar'da D-100 yan yolunda servis midibüsünün kazası

Avcılar D-100 yan yolunda direksiyon hakimiyetini kaybeden bir servis midibüsü kaza yaptı. Olayın ardından sağlık ve polis ekipleri bölgeye sevk edildi.

olayın gelişimi:

Kaza, D-100 kenarındaki yan yolda meydana geldi. İlk gelen bilgiler midibüsün sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesiyle aracın kontrolden çıktığını gösteriyor. Olay yerinde güvenlik çemberi oluşturuldu ve trafik akışı ekipler tarafından kontrol altına alındı.

ekiplerin çalışması:

Sağlık ekipleri ve polis olay yerine intikal ederek müdahaleye başladı. Ekipler, araçta olabilecek durumların tespiti ile güvenlik önlemlerinin alınması için çalışmalarını sürdürüyor. Polis, kazanın nedenini belirlemek üzere inceleme yapıyor.

Ekiplerin olay yerindeki çalışması sürüyor.

Avcılar'da kontrolden çıkan servis midibüsü kaza yaptı

Burcu Kaya — Asayiş & Yayın Editörü
Editör: Burcu Kaya