Aydıntepe'de gaziler günü anma programı
Aydıntepe'de gaziler günü anma programı
Bayburt'un Aydıntepe ilçesinde 19 Eylül Gaziler Günü dolayısıyla düzenlenen programda, ilçe protokolü şehit ve gazileri anmak için bir araya geldi. Program öncesinde Aydıntepe Kaymakamı Deniz Yıldırım ile protokol üyeleri, Gabar Dağı bölgesinde şehit düşen Piyade Komando Onbaşı Oktay Altuntaş'ın kabri başına giderek Kur'an-ı Kerim okundu ve dualar etti.
Kabri başında anma:
Kabri başında gerçekleştirilen törende Kur'an-ı Kerim tilaveti yapıldı, şehitler için dualar edildi. Katılımcılar, anma sırasında şehitlerin hatırasına saygı gösterdi ve yakınlarına başsağlığı dileklerini iletti.
Program ve görüşmeler:
Duaların ardından Kaymakam Yıldırım ve beraberindeki heyet, gaziler ile şehit yakınlarının bulunduğu programa katıldı. Etkinlikte davetlilere çeşitli ikramlarda bulunuldu; Kaymakam Yıldırım, gaziler ve şehit aileleriyle sohbet ederek taleplerini dinledi ve not aldı. Program, katılımcıların anma ve dayanışma mesajlarıyla sonlandı.
AYDINTEPE’DE ŞEHİTLER ANILDI, GAZİLERLE BİR ARAYA GELİNDİ