Bağcılar'da depo baskını: 27 bin şişe kapağı ve çok sayıda kaçak etiket ele geçirildi
Bağcılar'da depoya yapılan baskının bulguları
İstanbul'un Bağcılar ilçesinde, Bağcılar İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin yürüttüğü çalışmada Göztepe Mahallesi'nde bir evin deposuna baskın düzenlendi. Yapılan aramalarda depo içinde çok sayıda kutu ve çuval ile açıkta bırakılmış malzemeler tespit edildi. Polis ekipleri, operasyon sırasında ele geçen materyallerin kaçakçılık şüphesiyle saklandığını belirledi.
Baskında ele geçirilenler:
Depoda yapılan aramalarda 40 adet kaçak etiketli alkol, 59 adet doluma hazır alkol şişesi, 27 bin adet şişe kapağı, 2 adet kapak basma aparatı ile birlikte çok sayıda etiket ve bandrol ele geçirildi. Ekipler, kutular ve çuvallar içinde bulunan bu malzemelerin doluma hazır ürünlere ilişkin düzenek oluşturduğunu tespit etti.
Şüpheliler ve adli süreç:
Operasyon kapsamında İ.Ç., F.Ç. ve S.K. isimli üç şüpheli yakalanarak gözaltına alındı. Şüpheliler hakkında işlem yapıldıktan sonra sevk edildikleri adli makamlar tarafından serbest bırakıldıkları bildirildi.
Olayla ilgili soruşturma ve elde edilen delillerin değerlendirilmesi, kaçakçılık suçlarının önlenmesine yönelik çalışmalar çerçevesinde sürdürülüyor.
Bağcılar'da kaçakçılık operasyonu: 3 gözaltı