Bağımsız görevde nazilli için mesaiye devam
Başkan tetik’ten görev vurgusu
Nazilli Belediye Başkanı Dr. Ertuğrul Tetik, belediye başkanlığını bağımsız olarak sürdürme kararının ardından daire müdürleriyle kapsamlı bir değerlendirme toplantısı gerçekleştirdi. Toplantıda belediyenin yürüttüğü çalışmalar, devam eden projeler ve önümüzdeki dönemin yol haritası ele alındı.
Toplantının ana gündemi:
Tetik, geride kalan 27 aylık süreçte elde edilen çalışma temposuna dikkat çekerek bu ivmenin daha da artırılacağını söyledi. Belediyenin tüm müdürlükleriyle koordinasyon içinde sahada olmaya devam edeceklerini belirten başkan, "Nazilli için durmadan, yorulmadan, daha çok çalışacağız" mesajını verdi.
Hizmet anlayışı ve öncelikler:
Toplantıda Nazilli'nin geçmiş yıllarda ekonomik yetersizlikler ve beklenen yatırımların gelmemesi nedeniyle kaybettiği zamanın telafi edilmesi gerektiği vurgulandı. Tetik, belediyecilik anlayışlarının kalıcı hizmetler üretmek üzerine kurulu olduğunu, ekonomik yapısı güçlü ve kaynaklarını doğru kullanan bir belediye hedeflediklerini ifade etti.
Başkan, hizmetlerin kesintiye uğramadan sürmesi için tüm birimlerden aynı disiplin ve anlayışın devam etmesini istedi. Nazilli'nin sorunlarının çözümünde ve ilçenin geleceğinin planlanmasında önceliklerinin vatandaş olduğunu belirterek, başlattıkları dönüşümü kararlılıkla sürdüreceklerini kaydetti.
Toplantı, önümüzdeki dönemde hayata geçirilecek proje takvimi ve saha uygulamalarının hızlandırılmasına yönelik talimatların verilmesiyle son buldu.
NAZİLLİ BELEDİYE BAŞKANI DR. ERTUĞRUL TETİK, BELEDİYE BAŞKANLIĞI GÖREVİNE BAĞIMSIZ OLARAK DEVAM ETME KARARININ ARDINDAN DAİRE MÜDÜRLERİYLE BİR ARAYA GELDİ. YENİ DÖNEMİN YOL HARİTASININ ELE ALINDIĞI TOPLANTIDA BAŞKAN TETİK, "NAZİLLİ İÇİN DURMADAN, YORULMADAN, DAHA ÇOK ÇALIŞACAĞIZ" MESAJI VERDİ.