Baskında çok sayıda uyuşturucu ve 43 fişek bulundu, şüpheli adliyeye sevk edildi
Operasyonun detayları:
Beyşehir İlçe Emniyet Müdürlüğü Suç Önleme ve Soruşturma Büro Amirliği ekipleri, yürüttükleri çalışmalar kapsamında Müftü Mahallesi 41153. Sokak'ta bulunan bir ikamete operasyon düzenledi. Adreste yapılan aramalarda çok sayıda uyuşturucu madde ve mühimmat ele geçirildi.
Ele geçirilen maddeler ve miktarlar:
Aramalarda 6 parça halinde toplam 152 kullanımlık peçeteye emdirilmiş sentetik kannabinoid (bonzai), 660 adet sentetik ecza, 71 adet ecstasy hap, daralı ağırlığı 11,96 gram esrar, sigaraya sarılı 2 içimlik esrar, daralı ağırlığı 0,98 gram kokain, daralı ağırlığı 1,80 gram metamfetamin ile 43 adet 7,65 milimetre çapında tabanca fişeği ele geçirildi.
Şüpheliye yönelik işlemler:
Operasyon kapsamında yakalanan R.U. hakkında 'Uyuşturucu veya uyarıcı madde imal ve ticareti' ile 'Kullanmak için uyuşturucu veya uyarıcı madde satın almak, kabul etmek, bulundurmak ya da kullanmak' suçlarından adli işlem başlatıldı. Emniyetteki işlemlerinin ardından gözaltındaki şüpheli R.U., ilçe adliyesine sevk edildi.
KONYA'NIN BEYŞEHİR İLÇESİNDE BİR EVE DÜZENLENEN OPERASYONDA BONZAİ, SENTETİK ECZA, EKSTAZİ, ESRAR, KOKAİN, METAMFETAMİN İLE ÇOK SAYIDA TABANCA FİŞEĞİ ELE GEÇİRİLDİ.