Ana Sayfa

Batman’da kardeşlik vurgusu: terörsüz Türkiye için pankartlar

Giriş: Okuma: ~1 dk Editör: Elif Demir
Paylaş
AK Parti Batman Gençlik Kolları, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 'terörsüz Türkiye' hedefine destek için kentte Türkçe ve Kürtçe pankartlarla teşekkür etti.

Batman’da kardeşlik vurgusu: terörsüz Türkiye için pankartlar

Batman’ın çeşitli noktalarına, 'Terörsüz Türkiye' sürecine destek amacıyla Türkçe ve Kürtçe hazırlanan pankartlar asılarak teşekkür mesajı iletildi. Çalışma, kentin farklı alanlarında gözlemlendi.

pankartların yerleştirilmesi:

AK Parti Batman Gençlik Kolları Başkanı Mehmet Seydaoğlu, 'Terörsüz Türkiye' hedefine destek vermek amacıyla kentin farklı noktalarına Türkçe ve Kürtçe pankartlar astıklarını belirtti. Seydaoğlu, uygulamanın amacının Cumhurbaşkanına teşekkür etmek olduğunu vurguladı.

mesaj ve teşekkür:

Seydaoğlu, 'Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın yıllardır ortaya koyduğu kararlı duruşun bir neticesi olan 'Terörsüz Türkiye' hedefinden dolayı kendisine teşekkürlerimizi ifade etmek amacıyla Batman’ın farklı noktalarına brandalar astık' dedi. Ayrıca, 'Bugün geldiğimiz noktada hedefimiz nettir. Türkiye artık terörle değil, kardeşlikle anılacaktır' ifadelerini kullandı.

Mehmet Seydaoğlu konuşmasının sonunda, 'Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın önderliğinde Batman ilimizde de 'Terörsüz Türkiye' hedefine olan inancımız tamdır ve nettir. Batman halkımıza ve bu ateşe su döktüğünden dolayı Cumhurbaşkanımıza teşekkürlerimizi sunuyoruz' diyerek çalışmayı özetledi.

BATMAN'IN ÇEŞİTLİ NOKTALARINA, "TERÖRSÜZ TÜRKİYE" SÜRECİNE DESTEK AMACIYLA TÜRKÇE VE KÜRTÇE HAZIRLANAN PANKARTLAR ASILDI

Elif Demir — Politika & Dış Haberler Editörü
Editör: Elif Demir