Ana Sayfa

Beşiktaş ligde yeni sezonu Eyüpspor karşısında açıyor

Giriş: Okuma: ~2 dk Editör: Sinem Aksoy
Paylaş
Beşiktaş, Trendyol Süper Lig 2026-2027'nin açılış maçında yarın 21.30'da Tüpraş Stadyumu'nda Vincenzo Italiano yönetiminde Eyüpspor'u konuk edecek.

maç bilgileri:

Trendyol Süper Lig 2026-2027 sezonu ilk haftasında Beşiktaş ile Eyüpspor yarın saat 21.30'da Tüpraş Stadyumu'nda karşılaşacak. Vincenzo Italiano önderliğindeki siyah-beyazlı ekip, taraftarının önünde lige galibiyetle başlama niyetinde.

önceki randevular:

Beşiktaş ile Eyüpspor, Süper Lig'de beşinci kez karşı karşıya gelecek. İki takım arasında oynanan 4 lig maçında Beşiktaş 3 galibiyet, 1 beraberlik aldı. Bu karşılaşmalarda siyah-beyazlılar 9 gol atarken kalesinde 5 gol gördü.

italiano'nun ilk süper lig sınavı:

48 yaşındaki teknik direktör Vincenzo Italiano, Eyüpspor mücadelesiyle birlikte Süper Lig'deki ilk resmi sınavına çıkacak. Sezon başında takımın başına geçen Italiano, Avrupa kupalarında çıktığı 4 maçta 4 galibiyet elde etti ve ligde de ilk zaferini hedefliyor.

transferler ve form durumu:

Beşiktaş'ta yeni transferler Alexander Nübel, Doğan Alemdar, Kassoum Ouattara, Salih Özcan, İlhan Fakılı, Leandro Trossard ve Dusan Vlahovic, teknik direktör izin verirse Süper Lig'de siyah-beyazlı formayla ilk kez sahaya çıkacak. Kulübün Avrupa kupalarındaki dört maçta 4 galibiyet, 5 gol ve gol yememe grafiği dikkat çekiyor; sezonun ilk dört müsabakasında olduğu gibi kalenin Alexander Nübel tarafından korunması bekleniyor.

hakemler ve son notlar:

Beşiktaş - Eyüpspor maçını hakem Oğuzhan Çakır yönetecek. Çakır'ın yardımcılıklarını Anıl Usta ile Hüseyin Aylak yapacak; 4. hakem ise Muhammet Ali Metoğlu olacak. Siyah-beyazlı ekip için sezonun açılışında taraftar önünde alınacak bir galibiyet hem moral hem de yarışa güçlü başlama anlamı taşıyacak.

BEŞİKTAŞ, TRENDYOL SÜPER LİG'İN 2026-2027 SEZONUNA YARIN SAHASINDA OYNAYACAĞI EYÜPSPOR MAÇIYLA BAŞLAYACAK (ARŞİV)

Sinem Aksoy — Spor & Röportaj Editörü
Editör: Sinem Aksoy