Ana Sayfa

Bodrum'da yaz boyunca yoğun ot temizliği: 295 bin metrekareye ulaşıldı

Giriş: Okuma: ~1 dk Editör: Aslı Han
Paylaş
Bodrum Belediyesi temmuzda park ve yol kenarlarında ot temizliğini sürdürerek üç ayda 295.698 m² yeşil alan ve 373.677 m yol-kaldırım temizledi.

Bodrum Belediyesi temizlik programını sürdürüyor

Bodrum Belediyesi, ilçe genelinde yangın riskini azaltmak, çevre düzenini sağlamak ve kent estetiğini korumak amacıyla Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleriyle yürüttüğü ot temizliği çalışmalarını temmuz ayında da planlı program çerçevesinde sürdürdü.

Temmuz ayı ve üç aylık performans:

Mayıs ayında ekipler 97 bin 188 metrekare yeşil alan ile 57 bin 183 metre yol ve kaldırımda; haziran ayında 86 bin 709 metrekare yeşil alan ile 178 bin 619 metre yol ve kaldırımda; temmuz ayında ise 111 bin 801 metrekare yeşil alan ile 137 bin 875 metre yol ve kaldırımda ot temizliği gerçekleştirdi.

Üç aylık çalışma sürecinde ekipler, ilçe genelinde toplam 295 bin 698 metrekare yeşil alan ile 373 bin 677 metre yol ve kaldırımda ot temizliği yaptı.

Programın öncelikleri ve devamı:

Yaz sezonuyla birlikte hızla uzayan otlara karşı ekipler, belirlenen program doğrultusunda parklar, yeşil alanlar, yol kenarları ve kaldırımlarda planlı müdahalelerini sürdürüyor. Çalışmalar ilçe genelinde program kapsamında devam edecek.

BODRUM'DA OT TEMİZLİĞİ ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR

Aslı Han — Çevre & Ekoloji Editörü
Editör: Aslı Han