Cumayeri'nin eğitimine yeni soluk: 24 sınıflı ortaokul inşaatı hızla ilerliyor
inşaat alanında inceleme:
Düzce Valisi Mehmet Makas, yapımına başlanan 24 sınıflı Cumayeri Ortaokulu inşaatında incelemelerde bulundu. Makas, yüklenici firma yetkililerinden çalışmaların mevcut durumu ve inşaat sürecine ilişkin bilgiler aldı; yapım aşamasını yerinde değerlendirerek ilerleme notları aldı.
katılımcılar ve süreç:
İncelemeye Vali Yardımcısı Şevket Cinbir, Cumayeri Kaymakam Vekili ve Gümüşova Kaymakamı Ahmet Raşit Orhan, İl Genel Meclisi Başkanı Fazlı Koç, Cumayeri Belediye Başkanı Mustafa Koloğlu, İl Milli Eğitim Müdürü Gülşen Özer ve İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Nuri Çelik katıldı. Yüklenici firma yetkilileri tarafından inşaatın teknik ilerleyişi ve planlanan takvim hakkında ayrıntılı bilgilendirme yapıldı.
hedefler ve beklentiler:
Vali Makas, projenin ilçe için önemli bir eğitim yatırımı olduğuna dikkat çekerek okulun kısa sürede tamamlanıp öğrencilerin hizmetine sunulmasını temenni etti. Yeni okulun devreye girmesiyle birlikte Cumayeri'nin eğitim altyapısının güçlendirilmesi ve öğrencilerin daha modern koşullarda eğitim görmesinin hedeflendiği vurgulandı.
DÜZCE VALİSİ MEHMET MAKAS, TEMELİ ATILAN 24 DERSLİKLİ CUMAYERİ ORTAOKULU'NUN İNŞAAT ALANINDA İNCELEMELERDE BULUNARAK ÇALIŞMALARIN SON DURUMU HAKKINDA BİLGİ ALDI.