Ana Sayfa

Cumhurbaşkanı Erdoğan ailelerle buluştu: Kahramanmaraş'ta yitirilen öğrenciler anıldı

Giriş: Okuma: ~1 dk Editör: Elif Demir
Paylaş
Erdoğan, 15 Nisan'daki Kahramanmaraş okul saldırısında yaşamını yitiren öğrencilerin ailelerini Külliye'de kabul ederek taziyelerini iletti.

kabulde neler yaşandı:

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 15 Nisan'da Kahramanmaraş'ta gerçekleştirilen okul saldırısında hayatını kaybeden öğrencilerin ailelerini Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde kabul etti.

ailelerle görüşme ve taziye:

Görüşmede Cumhurbaşkanı Erdoğan ailelere başsağlığı dileklerini iletti ve yaşanan kayıpların yarattığı acıyı paylaştı. Kabul sırasında yakınlara taziye sözleri yöneltildi ve ailenin hislerine saygı gösterildi.

Kabul, saldırının yarattığı toplumsal hassasiyetin ve ailelerin ihtiyaçlarının dikkate alındığı bir çerçevede gerçekleşti. Süreçle ilgili değerlendirmelerin ve ailenin taleplerinin takip edildiği belirtildi.

CUMHURBAŞKANI RECEP TAYYİP ERDOĞAN, KAHRAMANMARAŞ’TAKİ OKUL SALDIRISINDA HAYATINI KAYBEDEN ÖĞRENCİLERİN AİLELERİNİ KABUL ETTİ.

Elif Demir — Politika & Dış Haberler Editörü
Editör: Elif Demir