Darıca sahilinde üç kardeşin ölümü soruşturuluyor
Darıca sahilinde üç kardeşin ölümü soruşturuluyor
soruşturmanın seyrine ilişkin bilgiler:
Kocaeli'nin Darıca ilçesi Cami Mahallesi Şehit Cevher Dudayev Parkı Sahili'nde dün sahile vuran cansız bedenleri bulunan Muhammed Ali, Gülşah ve Belinay Sakar kardeşlerin bulunmasının ardından polis ve Sahil Güvenlik ekipleri tarafından geniş çaplı bir soruşturma başlatıldı.
Gebze Fatih Devlet Hastanesi'nde yapılan otopside, üç kardeşin vücutlarında herhangi bir darp izine rastlanmadığı kaydedildi. Otopsi işlemlerinin tamamlanmasının ardından cenazeler gece saatlerinde aileye teslim edildi.
aile ve cenaze işlemleri:
Cenazeler defin hazırlıkları için Darıca Mezarlıklar Müdürlüğü gasilhanesine getirildi. Acılı anne Güler ve yakınları, gasilhane önünde çocuklarının cenaze işlemlerinin tamamlanmasını bekledi.
Ailenin ilk beyanlarında olayın nasıl gerçekleştiğine dair bilgi bulunmadığı belirtildi. Kars'ta bulunan babanın kente gelerek çocuklarını son kez gördükten sonra cenazelerin yarın defnedileceği ifade edildi.
dördüncü kardeşin durumu ve soruşturmanın yönü:
Ailenin kayıp olduğu bildirilen dördüncü çocuğu Bilgenur Sakar ise bugün deniz dışında farklı bir noktada sağ olarak bulundu. Emniyet ekipleri Bilgenur'un bilgisine başvurarak ifadesini aldı, alınan ifadeler soruşturmanın önemli bir parçası olarak değerlendiriliyor.
Polis ekipleri ve Sahil Güvenlik, olayın üzerindeki sır perdesini aralamak için delil toplama, görgü tespiti ve saha çalışmasını sürdürüyor. Yetkililer, soruşturmanın ilerleyen saatlerde daha fazla detay verebileceğini belirtti.
ACILI ANNE (KIVIRCIK SAÇLI) AYAKTA DURMAKTA ZORLANDI