Dusan Vlahovic takımla buluştu: Beşiktaş hazırlıklara idmanla başladı
antrenmanın akışı:
Beşiktaş, Trendyol Süper Lig'in ilk haftasında Eyüpspor ile oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarına BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde sürdürdü. Teknik Direktör Vincenzo Italiano yönetiminde gerçekleştirilen idman programı, hem kondisyon hem de taktik ağırlıklı çalışmalar içeriyordu.
çalışmanın detayları:
Dünkü maçta forma giyen futbolcular, günü salonda yapılan rejenerasyon çalışması ile tamamladı. Diğer oyuncular ısınma koşuları ve 5'e 2 top kapma çalışmalarıyla idmana başladı ve antrenman, tam sahada yapılan taktiksel çift kale maçlarla sonlandırıldı.
Vlahovic'in ilk idmanı:
Yeni transfer Dusan Vlahovic de bugün takımla birlikte sahaya çıktı ve grup çalışmalarına dahil oldu. Teknik ekip, oyuncunun takıma adaptasyonunu ve antrenmandaki performansını yakından izledi.
Beşiktaş, hazırlıklarına yarın saat 11.30'da basına kapalı bir antrenmanla devam edecek.
BEŞİKTAŞ, TRENDYOL SÜPER LİG'İN İLK HAFTASINDA EYÜPSPOR İLE OYNAYACAĞI KARŞILAŞMANIN HAZIRLIKLARINA, ARA VERMEDEN BUGÜN YAPTIĞI ANTRENMANLA BAŞLADI. YENİ TRANSFER DUSAN VLAHOVİC, DA İLK İDMANINA ÇIKTI.