Ana Sayfa

düzceli öğrenci tekno fest drone yarışmasında ilk 24'e kalarak yarı finale yükseldi

Giriş: Okuma: ~2 dk Editör: Taylan Polat
Paylaş
Düzceli öğrencisi Muhammet Emin Usta, TEKNOFEST Drone Yarışması'nda 847 katılımcı içinden ilk 24'e girerek Batman'daki yarı finalde Düzce'yi temsil edecek.

Düzceli öğrenci TEKNOFEST'te güçlü performansla yarı finale yükseldi

TEKNOFEST Drone Yarışması'nda Düzce Borsa İstanbul Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencisi Muhammet Emin Usta, gösterdiği performansla önemli bir başarıya imza attı. Toplam 847 yarışmacının katıldığı organizasyonda Usta, final etabına kalarak ilk aşamalarda dikkat çekti ve Şırnak'ta düzenlenen final etabında başarılı bir sınav vererek ilk 24 takım arasına girme hakkı elde etti.

yarışma süreci ve elde edilen sonuçlar:

TEKNOFEST kapsamındaki yarışmanın eleme turlarında öne çıkanlar 32 finalist arasına kaldı. Bu gruptan sıyrılan Muhammet Emin Usta, Şırnak sahasında gerçekleştirilen son değerlendirmede başarılı bir performans sunarak yarı finale yükseldi. Bu sonuç, öğrencinin teknik becerilerinin ve yarışma ortamına uyumunun somut bir göstergesi olarak kayda geçti.

danışman desteği ve il müdürlüğünün tebrikleri:

Başarıda danışman öğretmeni Naim Feyyaz Güler'in katkısı vurgulandı. Düzce İl Milli Eğitim Müdürü Gülşen Özer de Şırnak'taki finalistleri ziyaret ederek Usta'yı tebrik etti. Düzce İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, Muhammet Emin Usta ve danışman öğretmeni Naim Feyyaz Güler kutlandı ve Batman'da düzenlenecek yarı final aşamasında başarı dilekleri iletildi.

Usta, bu başarıyla Düzce'yi yarı finalde temsil etmeye hak kazandı. Yarı final aşaması için hazırlıkların sürdüğü ve okuldaki desteğin devam ettiği bildirildi.

DÜZCE BORSA İSTANBUL MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ ÖĞRENCİSİ MUHAMMET EMİN USTA, TEKNOFEST DRONE YARIŞMASI’NDA GÖSTERDİĞİ BAŞARILI PERFORMANSLA İLK 24 TAKIM ARASINA GİREREK YARI FİNALE YÜKSELDİ.

Taylan Polat — Teknoloji Editörü
Editör: Taylan Polat