Ana Sayfa

Düzce'nin taekwondo kızları ANALİG finallerine Karabük yolcusu

Giriş: Okuma: ~1 dk Editör: Kerem Güneş
Paylaş
Amasya'daki ANALİG grup müsabakalarında Düzce kız takımı grup üçüncüsü oldu; bir altın, iki gümüş ve bronzlarla Karabük finallerine gidiyor.

Düzce'nin taekwondo kız takımı Karabük finallerine hak kazandı

Amasya'da düzenlenen Anadolu Yıldızlar Ligi (ANALİG) Taekwondo 1. Etap 3. Grup müsabakalarında Düzce'yi temsil eden kız takımı, gösterdiği performansla grup üçüncüsü olarak ANALİG Finalleri'ne katılma hakkı elde etti.

takım başarısı:

Organizasyonda takım sıralamasında üçüncü olan Düzce takımı, bu dereceyle Karabük'te düzenlenecek finallerde ilimizi temsil edecek. Takımın disiplinli mücadelesi ve sıkı hazırlık dönemi, grup aşamasında istikrarlı sonuçlar getirdi.

bireysel madalyalar ve öne çıkanlar:

Müsabakalarda bireysel kategorilerde de önemli dereceler alındı. Hazal Çavuş altın madalyayla birinciliğe çıkarken, Nil Pelin Deniz ve Belinay Aslanhan gümüş madalya elde etti. Üçüncülük derecelerini ise Maria Bidanok, Meryem Sert, Belinay Baba, Nisa Ada Özcan ve Narin Ülkü Aslanhan aldı.

Erkekler kategorisinde mücadele eden Tuğrul Ali Yiğit ise üçüncü olarak Düzce'yi başarıyla temsil etti.

Bu sonuçlar, Düzce'nin genç taekwondo sporcularının bölge müsabakalarında rekabetçi bir seviyeye ulaştığını gösteriyor; ekip şimdi Karabük'teki ANALİG Finalleri'ne odaklanacak.

AMASYA’DA DÜZENLENEN ANADOLU YILDIZLAR LİGİ (ANALİG) TAEKWONDO 1. ETAP 3. GRUP MÜSABAKALARINDA DÜZCE’Yİ TEMSİL EDEN KIZ TAKIMI, GRUP ÜÇÜNCÜSÜ OLARAK ANALİG FİNALLERİNE KATILMAYA HAK KAZANDI.

Kerem Güneş — Spor Editörü
Editör: Kerem Güneş