Ana Sayfa

Edirne'de çarpma anı: vatandaşların müdahalesi kameralarda

Giriş: Okuma: ~1 dk Editör: Hakan Arslan
Paylaş
Edirne'de Atatürk Bulvarı'nda yolun karşısına geçen yayaya 42 ASK 337 plakalı otomobil çarptı; yaralı hastaneye kaldırıldı, anlar kamerada.

Edirne'de yolun karşısına geçmeye çalışan yayaya otomobil çarptı

Kaza, Atatürk Bulvarı Ayşekadın mevkisinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, yolun karşısına geçmeye çalışan yayaya 42 ASK 337 plakalı otomobil çarptı. Çarpmanın etkisiyle yaralanan yaya, ihbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekiplerince Sultan 1. Murat Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Kaza detayları:

Olayda yaralının vücudunun çeşitli yerlerinde kırıklar olduğu bildirildi. Çevredeki vatandaşlar, kazayı görür görmez yaralının yardımına koştu ve sağlık ekipleri gelene kadar ilk müdahaleyi gerçekleştirdi. Kaza yerindeki görgü tanıklarının ifadelerine dayanılarak olayın oluş şekli ve sürücünün durumu polis tarafından inceleniyor.

Görüntüler ve soruşturma:

Kaza anı, çevredeki bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı. Görüntülerde otomobilin yayaya çarptığı ve vatandaşların yaralının yardımına koştuğu anlar yer alıyor. Polis ekipleri kazayla ilgili soruşturma başlattı ve olayın kesin nedenini belirlemek için inceleme sürüyor.

KAZA ANI GÜVENLİK KAMERASINA YANSIDI

Hakan Arslan — Asayiş & Operasyon Editörü
Editör: Hakan Arslan