Erzincan jandarmasında görev değişimi: Altundarak komutanlığa getirildi
Erzincan komutanlığında atama
Jandarma Genel Komutanlığı'nın terfi ve atama kararları Resmî Gazete'de yayımlandı. Karar kapsamında Tunus İçişleri Müşaviri Jandarma Kıdemli Albay Can Altundarak, Erzincan İl Jandarma Komutanı olarak atandı.
Veysel Yanık'ın yeni görevi:
Erzincan'da daha önce görev yapan Tuğgeneral Veysel Yanık, yayımlanan atama kararnamesiyle Trabzon İl Jandarma Komutanı olarak görevlendirildi. Yanık'tan boşalan makam, Altundarak tarafından dolduruldu.
Kararnamenin yayımlanması ve etkileri:
Atama kararnamesinin Resmî Gazete'de ilan edilmesiyle atama resmiyet kazandı. Yapılan görev değişikliğinin, il jandarma komutanlığında hizmet sürekliliğinin sağlanması amacıyla gerçekleştirildiği belirtiliyor.
ERZİNCAN İL JANDARMA KOMUTANLIĞI'NA TUNUS İÇİŞLERİ MÜŞAVİRİ JANDARMA KIDEMLİ ALBAY CAN ALTUNDARAK ATANDI