Erzincan’da tek yürek: şehit babası Mehmet Zengin son yolculuğuna uğurlandı
Erzincan’da son görev: dualarla uğurlandı
Erzincan’da, şehit polis Salih Zengin ile Erzincan Şehit Aileleri Derneği Başkanı Abdulkadir Zengin’in babası Mehmet Zengin, düzenlenen cenaze töreninin ardından toprağa verildi.
Törenin ayrıntıları:
Cenaze namazı Terzibaba Camii’nde kılındı. Törene Vali Yardımcıları Mehmet Emre Canpolat ve Nurullah Kaya ile kamu kurumlarının temsilcileri, şehit yakınları ve çok sayıda vatandaş katıldı. Cenaze namazının tamamlanmasının ardından merhumun naaşı dualar eşliğinde defnedildi.
Yetkililerin ve yakınların mesajı:
Vali yardımcıları törene katılarak merhumun ailesine başsağlığı dileklerini iletti ve acılarını paylaştı. Tören boyunca merhuma Allah’tan rahmet, aile ve sevenlerine ise sabır temennisinde bulunuldu.
Katılımcılar, birlik ve dayanışma vurgusuyla aileye destek verirken, tören dua ve taziye atmosferinde sona erdi.
ŞEHİT BABASI MEHMET ZENGİN SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI