Ana Sayfa

Erzurumspor hazırlık temposunu Alanyaspor maçında golsüz tamamladı

Giriş: Okuma: ~1 dk Editör: Sinem Aksoy
Paylaş
Erzurumspor ile Corendon Alanyaspor, Palandöken kampında oynanan hazırlık maçında 0-0 berabere kaldı; yeni transferler forma giydi.

Erzurumspor ve Alanyaspor hazırlık maçında sonuca ulaşamadı

Trendyol Süper Lig ekiplerinden Erzurumspor FK ile Corendon Alanyaspor 2026-2027 sezonu hazırlıkları kapsamında Palandöken'de karşı karşıya geldi. Karşılaşma, Palandöken Yüksek İrtifa Kamp Merkezi K7 Nolu Saha'da oynandı ve mücadele 0-0 sona erdi.

ilk yarıda Alanyaspor daha etkiliydi:

Maçın ilk 45 dakikasında Alanyaspor rakip kalede daha etkili bir görüntü çizdi ve bazı pozisyonlar üretti. Hakem triosu Muhammet Ali Metoğlu, Barış Çiçeksoyu ve Kerem Kalkanın yönetiminde geçen bölümde takımlar soyunma odasına golsüz eşitlikle gitti.

ikinci yarıda Erzurumspor kontrolü ele aldı, sonuç gelmedi:

İkinci yarıda oyunun kontrolünü eline alan Erzurumspor FK, daha fazla hücum girişimiyle rakip kalede gol aradı; fakat geliştirilen ataklardan sonuç çıkmadı ve karşılaşma başladığı gibi 0-0 tamamlandı. Mavi-beyazlı ekipte yeni transferler Ertuğrul Taşkıran ve Nihad Mujaki forma giyerken, Gyrano Kerk maç kadrosunda yer almadı.

Erzurumspor, Palandöken kampındaki üçüncü etap çalışmalarını bir hazırlık maçıyla noktalayacak ve ardından Trendyol Süper Ligin ilk haftasında deplasmanda Amedspor ile oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarına başlayacak. Corendon Alanyaspor ise yarın yapacağı antrenmanın ardından kampı tamamlayıp kentten ayrılacak.

HAZIRLIK MAÇI: ERZURUMSPOR FK: 0 - ALANYASPOR: 0

Sinem Aksoy — Spor & Röportaj Editörü
Editör: Sinem Aksoy