Ana Sayfa

Eski formasına karşı duygusal gece: İrfan Can'ın sözleri

Giriş: Okuma: ~1 dk Editör: Kerem Güneş
Paylaş
Gençlerbirliği kalecisi İrfan Can Eğribayat, Fenerbahçe maçının kendisi için duygusal geçtiğini ve 2-1'lik galibiyet sonrası artık Gençlerbirliği için mücadele edeceğini söyledi.

Gençlerbirliği'nde duygusal anlar

Trendyol Süper Lig’in 1. haftasında Gençlerbirliği, Fenerbahçe’yi 2-1 mağlup etti. Maçın ardından kaleci İrfan Can Eğribayat, basın mensuplarına duygularını ve beklentilerini aktardı.

eski takımına karşı duygusal maç:

"Benim için çok duygusal bir karşılaşmaydı. 4 senem orada geçti. Kolay değil. Ben Gençlerbirliği sporcusuyum artık," diyen Eğribayat, eski kulübüne karşı oynamanın kendisi için zor ama anlamlı olduğunu vurguladı.

lig hedefleri ve değerlendirme:

Eğribayat, maçta kaleci şansının yanlarında olduğunu ve konsantrasyonunun maç performansına olumlu yansıdığını belirtti. "Gençlerbirliği’nin başarısı için mücadele etmem gerekiyor. Bugün kaleci şansım da yanımdaydı. Maça da konsantreydim, benim için iyi oldu," ifadelerini kullandı.

Tecrübeli file bekçisi ayrıca ligin bu sezon zor geçeceğine dikkat çekti: "Bu sene lig çok zorlu olacak. Sezon başında toplayabildiğimiz kadar puan toplamamız gerekiyor." Son olarak Fenerbahçe’ye kalan maçlarında başarı dileyerek karşılaşmayı noktaladı.

Gençlerbirliği kalecisi İrfan Can Eğribayat, Fenerbahçe maçının ardından, "Benim için çok duygusal bir karşılaşmaydı. 4 senem orada geçti. Kolay değil. Ben Gençlerbirliği sporcusuyum artık" dedi.

Kerem Güneş — Spor Editörü
Editör: Kerem Güneş