Eskişehir'de taksiyi geri bırakıp kaçtı, arkadaşı durakta darp edildi
Eskişehir'de taksiyle yaşanan iddia:
Olay, dün gece Odunpazarı ilçesi Kurtuluş Mahallesi Yunus Emre Caddesi üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, T.Y. yönetimindeki 26 T 0203 plakalı ticari taksiye S.E. isimli şahıs ve arkadaşı bindi. Bir süre gezinti yapan şahıslardan biri iddiaya göre sürücüyü tehdit etmeye başladı.
Tehdit üzerine sürücü T.Y., aracı Vişnelik Mahallesi Atatürk Bulvarı üzerindeki bir taksi durağına sürerek araçtan aşağı indi ve çevredekilerden yardım istedi. Olayda gasp ettiği iddia edilen şahsın aracı alıp götürdüğü, kısa bir süre sonra aracı durağa geri bıraktığı belirtildi.
Şoförlerin müdahalesi:
Duraktaki taksi sürücüleri ile araç sürücüsünün arkadaşları, araçta kalan ve alkol aldığı belirtilen S.E.'yi yakalayarak darp etti. Sürücülerin arasında kalan S.E., darp sonrası taksi şoföründen özür diledi. Darp anları çevredeki güvenlik kameraları tarafından kaydedildi.
Polis ve şikayet durumu:
İhbar üzerine bölgeye sevk edilen polis ekiplerine hem S.E. hem de taksi sürücüleri birbirlerinden şikâyetçi olmadıklarını bildirdi. 700 TL tutan taksimetre ücretini ödeyen S.E., duraktan tekrar taksiye binmek istedi ancak şoförlerin kabul etmemesi üzerine yürüyerek evine gitti.
ESKİŞEHİR'DE BİNDİĞİ TİCARİ TAKSİYİ GASP ETTİĞİ İDDİA EDİLEN ŞÜPHELİ ARACI KISA SÜRE SONRA GERİ GETİRİP KAÇARKEN, OTOMOBİLDE YOLCU OLAN ARKADAŞI İSE ŞOFÖRLER TARAFINDAN DARP EDİLDİ. OLAY SONRASI ŞİKAYETÇİ OLMADIĞINI SÖYLEYEN ŞÜPHELİ, TAKSİ ÜCRETİNİ ÖDEDİKTEN SONRA YÜRÜYEREK EVİNE DÖNDÜ.