Feke'de sahada vatandaşla buluşan başkan: her mahalleye eşit hizmet vurgusu
Saha incelemeleri ve mahalle ziyaretleri:
Feke Belediye Başkanı Cömert Özen Şahmuratlı, Ormancık ve Çondu mahallelerinde devam eden çalışmaları yerinde inceledi. Yapılan ziyaretlerde Özen, saha ekiplerinden yürütülen işlerle ilgili detaylı bilgi aldı ve mahalle sakinleriyle bir araya gelerek talepleri dinledi.
İncelemeler sırasında ekipler, devam eden çalışmalarda gelinen aşamayı aktardı; vatandaşlar ise öncelikli ihtiyaçlarını ve önerilerini doğrudan yetkililere iletti. Özen, saha ziyaretlerinin yönetim anlayışının merkezinde vatandaşla doğrudan iletişimin olduğunu vurguladı.
İhtiyaç tespiti ve hizmet anlayışı:
Özen, her adımda vatandaşların görüşlerinin dinlendiğini ve ihtiyaçların sahada tespit edilerek uygulamaya konduğunu belirtti. Açıklamasında, Şahmuratlı, Ormancık ve Çondu mahallelerinde yürütülen çalışmaları yerinde inceleyerek hemşehrilerle buluştuklarını söyledi. Özen, Feke için hizmette süreklilik ve eşitlik ilkelerine önem verdiklerini kaydetti.
Feke’nin her mahallesine aynı anlayışla, aynı gayretle hizmet etmeye devam edeceğiz. ifadelerini kullanan Özen, mahalle ziyaretlerinin planlı bir şekilde süreceğini ve alınan görüşlerin önceliklendirilerek projelendirilip hayata geçirileceğini bildirdi.
Ziyaretler; saha tespitleri, ekip koordinasyonu ve vatandaş geri bildirimlerinin alınması aşamalarını kapsayarak belediyenin yerel hizmet üretimindeki katılımcı yaklaşımını ortaya koydu. Çalışmaların devam edeceği ve ihtiyaçlara göre önceliklendirme yapılacağı belirtildi.
FEKE BELEDİYE BAŞKANI CÖMERT ÖZEN SAHADA “HER MAHALLEMİZE AYNI GAYRETLE HİZMET EDECEĞİZ”