Ana Sayfa

Genç ömür, büyük acı: Gülben Kayakuş'un ölümü Germencik'i üzdü

Giriş: Okuma: ~1 dk Editör: Emre Koç
Paylaş
Aydın'ın Germencik ilçesinde kanser tedavisi gören 27 yaşındaki Gülben Kayakuş, yoğun bakımda yaşamını yitirdi; ailesi ve ilçe halkı derin üzüntü yaşadı.

Genç ömür, büyük acı: Gülben Kayakuş'un vefatı

Aydın'ın Germencik ilçesinde yaşayan 27 yaşındaki Gülben Kayakuş, bir süredir devam eden kanser tedavisinin ardından yaşamını yitirdi. Hastalığının ağırlaşması üzerine yoğun bakıma alınan Kayakuş, doktorların tüm müdahalelerine rağmen kurtarılamadı. Haberin ulaşmasının ardından aile ve yakın çevresinde derin bir yasa neden oldu.

Hastalığı ve tedavi süreci:

Edinilen bilgilere göre, Kayakuş uzun süredir kanser tedavisi görüyordu. Tedavi sürecinde sağlık durumunun kötüleşmesi sonrası yoğun bakıma kaldırılan genç kadın için sağlık ekibi müdahalede bulundu; ancak yapılan tüm girişimler sonucu değişmedi ve Kayakuş hayatını kaybetti. Ailenin acısı ilçede yoğun şekilde hissediliyor.

Belediye başkanından taziye mesajı:

Germencik Belediye Başkanı Burak Zencirci, vefatın ardından sosyal medya hesabından bir taziye mesajı yayımladı. Zencirci mesajında, Kayakuş ailesinin acısını paylaştığını belirterek, hayatını kaybeden Gülben Kayakuş'a Allah'tan rahmet, ailesi ve yakınlarına başsağlığı diledi. Kayakuş'un ailesinden Hatice Kayakuş'un Germencik Belediyesi personeli, Ahmet Kayakuş'un ise esnaf olduğu kaydedildi.

Genç yaşta gelen bu kayıp, ilçede ve yakın çevresinde derin bir üzüntü bıraktı; taziyeler ve destek mesajları, ailenin yanında olma çabasıyla devam ediyor.

AYDIN'IN GERMENCİK İLÇESİNDE KANSER TEDAVİSİ GÖREN 27 YAŞINDAKİ GÜLBEN KAYAKUŞ HAYATINI KAYBEDERKEN, GENÇ YAŞTA GELEN ÖLÜM AİLESİ BAŞTA OLMAK ÜZERE İLÇEDE BÜYÜK ÜZÜNTÜYE NEDEN OLDU.

Emre Koç — Bölgesel Haberler Editörü
Editör: Emre Koç