Ana Sayfa

Geyikkoşan'da yaz konserleri coşkuyla başladı

Giriş: Okuma: ~1 dk Editör: Doruk Çetin
Paylaş
Samsun'un Alaçam ilçesindeki Geyikkoşan Yaz Konserleri ilk gecesinde Safa Sarı ve Atakan Çelik'in 'Sonkiüçdört' performansı ücretsiz olarak yoğun ilgi gördü.

Geyikkoşan'da yaz konserleri ilk gece programı

Samsun’un Alaçam ilçesinde, Geyikkoşan sahilinde düzenlenen Geyikkoşan Yaz Konserleri ilk gecesinde Safa Sarı ve Atakan Çelik'i ağırladı. Etkinlik sahil boyunca izleyici çekti ve yerel halkın yoğun ilgisiyle karşılaştı.

Açılış gösterisi ve sahne performansı:

Program, Yakakent Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü Halk Oyunları Ekibi gösterisiyle başladı. Ardından Safa Sarı ve Atakan Çelik, müzik ve mizahı bir araya getiren "Sonkiüçdört" adlı performanslarıyla izleyicilere keyifli anlar sundu.

Katılım, ücretsiz etkinlik ve konuklar:

Ücretsiz düzenlenen programda vatandaşlar şarkı, mizah ve sahne gösterileriyle vakit geçirdi. İlk geceye Alaçam Kaymakamı Fatih Kayabaşı ve Alaçam Belediye Başkanı Ramazan Özdemir de katılarak etkinliğe destek verdi.

Gecede sahnelenen gösteriler ve samimi atmosfer, katılımcılar tarafından beğeniyle karşılandı.

ALAÇAM İLÇESİNDE DÜZENLENEN GEYİKKOŞAN YAZ KONSERLERİ'NİN İLK GECESİNDE SAFA SARI VE ATAKAN ÇELİK SAHNEYE ÇIKTI.

Doruk Çetin — Trend & Magazin Editörü
Editör: Doruk Çetin