Ana Sayfa

Günübirlik ziyaret: Erdoğan ile Muhammed Bin Selman bir araya geldi

Giriş: Okuma: ~1 dk Editör: Caner Şahin
Paylaş
Cumhurbaşkanı Erdoğan, günübirlik çalışma ziyareti için Suudi Arabistan'a inerek Veliaht Prens Muhammed Bin Selman ile görüştü.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, günübirlik çalışma ziyareti için Suudi Arabistan'a giderek Veliaht Prens Muhammed Bin Selman ile bir araya geldi. Ziyaret, saat 07:30'da Ankara Havalimanı'ndan hareket edilmesiyle başladı.

ziyaretin başlangıcı:

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kral Abdülaziz Uluslararası Havalimanı'na iniş yaptı. Havalimanında kendisini karşılayan isimler arasında Mişal bin Abdulaziz Al Saud, Türkiye'nin Riyad Büyükelçisi Emrullah İşler ve Cidde Başkonsolosu Mustafa Ünal yer aldı.

Karşılama sonrasında Cumhurbaşkanı Erdoğan kara yoluyla Mekke'ye hareket etti.

görüşme detayları:

Günübirlik ziyaret kapsamında Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Veliaht Prens Muhammed Bin Selman karşılıklı görüşme gerçekleştirdi.

izlenecek temaslar:

Resmi takvimde, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Pakistan Başbakanı Şahbaz Şerif ile bir araya gelmesinin beklendiği ifade edildi. Ziyaretin devamında yapılacak temaslar yakından izlenecek.

CUMHURBAŞKANI RECEP TAYYİP ERDOĞAN, GÜNÜBİRLİK ÇALIŞMA ZİYARETİ İÇİN GELDİĞİ SUUDİ ARABİSTAN’DA VELİAHT PRENSİ MUHAMMED BİN SELMAN İLE BİR ARAYA GELDİ.

Merve Çelik — Politika & Dijital Medya Editörü
Editör: Caner Şahin