Ana Sayfa

İlk haftada deplasmandan alınan bir puanla eksiklerimizi tamamlayacağız

Giriş: Okuma: ~1 dk Editör: Kerem Güneş
Paylaş
Esenler Erokspor yardımcı antrenörü Ali Onur Cerrah, Sivasspor deplasmanında alınan 1 puanın önemli olduğunu ve eksikleri tamamlayarak döneceklerini söyledi.

Sivasspor deplasmanı ve maçın genel görünümü

Trendyol 1. Lig'in 1. haftasında Esenler Erokspor, deplasmanda Sivasspor ile 0-0 berabere kaldı. Maçın ilk yarısında iki takım da dengeli bir oyun ortaya koydu; ikinci yarıda Esenler Erokspor'un topa daha fazla sahip olduğu ve oyunun zaman zaman git-gel hâlinde geçtiği görüldü.

Cerrah'ın değerlendirmesi:

Esenler Erokspor yardımcı antrenörü Ali Onur Cerrah, maç sonrası yaptığı açıklamada sezonun ilk karşılaşmalarının zorluklarına dikkat çekti. Cerrah, "İlk maç deplasmanda 1 puan bizim için önemli" diyerek alınan beraberliğin takım için değeri olduğunu vurguladı.

Eksikler ve sonraki hedef:

Cerrah, takımın planının sahadan döndükten sonra eksikleri gidermek olduğunu belirtti: "Bundan sonraki müsabakalara eksiklerimizi tamamlayarak dönmek istiyoruz". Bu yaklaşım, teknik ekibin ilk haftadan itibaren organizasyon ve kadro bütünlüğünü önceliklendirdiğini gösteriyor.

ESENLER EROKSPOR YARDIMCI ANTRENÖRÜ ALİ ONUR CERRAH

Sinem Aksoy — Spor & Röportaj Editörü
Editör: Kerem Güneş