Ana Sayfa

Jandarma genel komutanı Ali Çardakcı'dan 15 Temmuz şehitleri, gazileri ve mağdurlarına ziyaret

Giriş: Okuma: ~2 dk Editör: Cemal Korkmaz
Paylaş
Orgeneral Ali Çardakcı, 15 Temmuz Derneğini ziyaret ederek şehit ve gazi ailelerine yakın ilgi gösterdi ve devletin desteğini vurguladı.

Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Ali Çardakcı dernek ziyaretinde

Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Ali Çardakcı, 15 Temmuz Demokrasi Şehitleri, Gazileri ve Terör Mağdurları Derneğini ziyaret ederek Dernek Başkanı Abbas Gündüz ile görüştü. Ziyaret sırasında Çardakcı’nın dernek yönetimi ve üyeleriyle bir araya gelerek sohbet ettiği, şehit ve gazi ailelerine yakın ilgi gösterdiği belirtildi.

Başkanın değerlendirmesi:

Dernek Genel Başkanı Abbas Gündüz, Orgeneral Çardakcı’nın yalnızca kurumlarını ziyaret etmekle kalmayıp, şehit ve gazi aileleriyle yakından ilgilendiğini ve her fırsatta yanlarında olduğunu ifade etti. Gündüz, bu yaklaşımı devletin vefası ve milletin kadirşinaslığının güçlü bir göstergesi olarak nitelendirdi.

Gündüz, Çardakcı için "15 Temmuz ruhuna sahip çıkan, devletimizin bekası ve milletimizin huzuru için gerektiğinde her türlü fedakarlığı ve feragati gösterecek cesarete ve kararlılığa sahip bir komutan" değerlendirmesinde bulundu. Ayrıca komutanın mütevazı kişiliği, görev anlayışı ve vatan sevgisiyle örnek bir duruş sergilediğini kaydetti.

Ziyaretin mesajı:

Dernek başkanı ziyaretten duyulan memnuniyeti dile getirirken, devlete bağlılık ve sadakat kavramlarının makamların ötesinde bir anlam taşıdığını vurguladı. Gündüz, şehit ve gazi ailelerinin Orgeneral Çardakcı’nın samimi ve kararlı yaklaşımından büyük bir heyecan ve güven duyduğunu belirtti.

Açıklamada ayrıca, 15 Temmuz gecesiyle bugün arasında devam eden dayanışma ve minnet duygusuna işaret edilerek, demokratik değerlere, millî iradeye ve Türkiye Cumhuriyeti devletinin bekasına sahip çıkan güvenlik güçlerine şükran duyulduğu ifade edildi.

Görüşmenin sonunda Dernek Başkanı Abbas Gündüz, Orgeneral Ali Çardakcı Paşa’ya şükranlarını sunarak, "Allah devletimize, milletimize ve kahraman güvenlik güçlerimize zeval vermesin" temennisinde bulundu.

JANDARMA GENEL KOMUTANI ORGENERAL ALİ ÇARDAKCI, 15 TEMMUZ DEMOKRASİ ŞEHİTLERİ, GAZİLERİ VE TERÖR MAĞDURLARI DERNEĞİNİ ZİYARET EDEREK DERNEK BAŞKANI ABBAS GÜNDÜZ İLE GÖRÜŞTÜ.

Cemal Korkmaz — Haberde İnsan Editörü
Editör: Cemal Korkmaz