Kaçan araç iddiasıyla takla atan otomobilde iki kişi yaralandı
Eskişehir Alpu yolunda meydana gelen kazada yaralananlar hastaneye kaldırıldı
Eskişehir'de kontrolden çıkan bir otomobilin takla atarak şarampole devrilmesi sonucu iki kişi yaralandı. Olayda, olaya karıştığı öne sürülen diğer aracın çarpıp kaçtığı iddia edildi.
kaza anı:
İddiaya göre, Alpu istikametinde seyir halindeki 26 ACM 095 plakalı otomobile arkadan gelen başka bir araç hızla çarptı. Çarpmanın etkisiyle sürücünün kontrolünü kaybettiği otomobil takla atarak şarampole devrildi. Kazaya sebebiyet veren sürücünün durmayıp olay yerinden uzaklaştığı aktarıldı.
soruşturma ve müdahale:
İhbar üzerine bölgeye polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kazada yaralanan iki kişi ambulansla Eskişehir Şehir Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Polis ekipleri olay yerinde inceleme yapıp görgü tanıklarının ifadelerini aldı.
Olay anında araçta yolcu konumunda bulunan Harun A., gecenin karanlığında arkadan gelen darbeyle neye uğradıklarını şaşırdıklarını belirterek, hiçbir şey göremediklerini ve bir anda çarpma sonrası oldukları yerde döndüklerini söyledi. Harun A., kaçan aracın marka veya modeline dair bilgi veremediğini dile getirdi.
Yetkililer kaza ile ilgili geniş çaplı bir soruşturma başlattı; olay yerinde toplanan bulgular ve tanık anlatımları doğrultusunda kaçan aracın tespitine yönelik çalışmalar sürüyor.
ESKİŞEHİR'DE KİMLİĞİ BELİRSİZ BİR ARACIN ARKADAN ÇARPIP KAÇMASI SONUCU KONTROLDEN ÇIKAN OTOMOBİL TAKLA ATARAK YOLDAN ÇIKTI. ŞARAMPOLE DEVRİLEN ARAÇTAKİ 2 KİŞİ YARALANDI.