Karaman'da kavşakta çarpışma: beş kişi tedavi altına alındı
Kaza ve müdahale bilgileri:
Karaman Gevher Hatun Mahallesi 1825. Sokak üzerindeki bir kavşakta meydana gelen kazada iki otomobil çarpıştı. Olayda toplam 5 kişi yaralandı. İhbar üzerine bölgeye sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.
Çarpışmanın seyri ve araç bilgileri:
Edinilen bilgiye göre, M.A. yönetimindeki 06 CFK 027 plakalı BMW marka otomobil ile U.D. idaresindeki 01 EIZ 99 plakalı Toyota marka otomobil kavşakta çarpıştı. Çarpışmanın şiddetiyle her iki araç kontrolden çıkarak savrulup kaldırıma çıktı.
Yaralıların durumu ve soruşturma:
Kazada sürücü M.A. ile araçlarda yolcu olarak bulunan dört kişi yaralandı. Sağlık ekiplerinin olay yerindeki ilk müdahalesinin ardından yaralılar ambulanslarla Karaman Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edilerek tedavi altına alındı. Olayla ilgili polis ekipleri tarafından tahkikat başlatıldı.
Kamu güvenliği açısından yetkililer, kavşak geçişlerinde dikkatli olunması gerektiğini vurguladı ve soruşturmanın sonuçlanmasının ardından kazanın kesin oluş şeklinin belirleneceği bildirildi.
KARAMAN’DA İKİ OTOMOBİLİN ÇARPIŞMASI SONUCU MEYDANA GELEN TRAFİK KAZASINDA 5 KİŞİ YARALANDI.