Ana Sayfa

Keçiörengücü ile Pendikspor arasında 2. haftanın düdüğü Kaan Kara'da

Giriş: Okuma: ~1 dk Editör: Kerem Güneş
Paylaş
Trendyol 1. Lig 2. haftasında 16 Ağustos Pazar saat 19.00'da oynanacak Keçiörengücü-Pendikspor maçını hakem Kaan Kara yönetecek.

maç bilgileri:

Trendyol 1. Lig'in 2. haftasında, 16 Ağustos Pazar günü saat 19.00'da Keçiörengücü, Pendikspor'u ağırlayacak. Karşılaşma lig takvimindeki erken haftalardan biri olarak önem taşıyor ve ev sahibi ekip için puan veya prestij fırsatı niteliğinde olacak.

hakem triosu:

Maçın orta hakemi olarak Kaan Kara görevlendirildi. Kara'nın yardımcıları ise Ethem Potuk ile Mehmet Erdoğan olacak.

Hakem ataması, maçın yönetimi ve kararların takımlar üzerindeki etkisi açısından takip edilecek bir unsur; erken haftalarda gelecek sonuçlar lig tablosunun şekillenmesinde belirleyici olabilir.

TRENDYOL 1. LİG’İN 1. HAFTASINDA OYNANACAK OLAN ANKARA KEÇİÖRENGÜCÜ-PENDİKSPOR MAÇININ HAKEMİ KAAN KARA OLDU.

Kerem Güneş — Spor Editörü
Editör: Kerem Güneş