Ana Sayfa

Kızılay moral verdi: Palandöken'de takımlara kadayıf dolması ikramı

Giriş: Okuma: ~1 dk Editör: Cemal Korkmaz
Paylaş
Türk Kızılay Erzurum Şubesi, Palandöken Yüksek İrtifa Kamp Merkezi'nde kamp yapan Alanyaspor ve Persepolis'e Erzurum kadayıf dolması ikram ederek moral verdi.

Kızılay'ın Palandöken jesti

Türk Kızılay Erzurum İl Merkezi yönetimi ve gönüllüleri, Palandöken Yüksek İrtifa Kamp Merkezi'nde kamp yapan futbol takımlarına sıcak bir ziyaret gerçekleştirdi. Hazırlık kampı ve hazırlık maçı için Erzurum'da bulunan ekiplerle bir araya gelen Kızılay heyeti, sporculara ve teknik ekibe kentin meşhur lezzeti kadayıf dolmasını ikram etti.

ziyaretin ayrıntıları:

Heyet, İl Başkanı Dr. Hüseyin Bekmez, Yönetim Kurulu Üyesi ve Şube Sekreteri Abdulnasir Polat ile birlikte kamp merkezinde incelemelerde bulundu. Ziyaret kapsamında Kızılay temsilcileri, Süper Lig ekiplerinden Alanyaspor ile İran Körfez Pro Ligi temsilcisi Persepolis arasında oynanan hazırlık müsabakası öncesinde sporcular ve teknik heyetle bir araya geldi.

lezzet ve moral vurgusu:

Dostluk havasında geçen buluşmada konuklara Erzurum'un coğrafi işaretli lezzeti olan kadayıf dolması sunuldu. İl Başkanı Dr. Hüseyin Bekmez, kentin spor turizmindeki önemine dikkat çekerek Erzurum'un yerli ve yabancı birçok kulübe ev sahipliği yapmasından duyulan gururu dile getirdi. Bekmez ayrıca, yeni sezon öncesi Erzurum'u tercih eden tüm takımlara, teknik ekiplere ve futbolculara sakatlıksız ve başarılı bir kamp dönemi temennisinde bulundu.

TÜRK KIZILAY ERZURUM ŞUBESİ YÖNETİMİ PALANDÖKEN YÜKSEK İRTİFA KAMP MERKEZİ’NDE KAMP YAPAN TAKIMLARA KADAYIF DOLMASI İKRAM ETTİ.

Cemal Korkmaz — Haberde İnsan Editörü
Editör: Cemal Korkmaz