Ana Sayfa

Konteynerde çıkan yangın bağ evi kullanılamaz hale getirdi

Giriş: Güncelleme: Okuma: ~1 dk Editör: Hakan Arslan
Paylaş
Muhsinli Mahallesi'nde K.S.'ye ait bağ evi konteyneri, bilinmeyen nedenle çıkan yangında tamamen zarar gördü; 112 ihbarı ile itfaiye, jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Konteyner bağ evi alevlere teslim oldu

Samsun'un Kavak ilçesi Muhsinli Mahallesi'nde, K.S.'ye ait bağ evi olarak kullanılan bir konteynerde yangın çıktı. Olay sırasında konteynerde kimsenin bulunmadığı öğrenildi.

Müdahale ve ekipler:

Yoldan geçen vatandaşların durumu 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirmesi üzerine olay yerine jandarma, sağlık ekipleri ve Samsun Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı ekipleri sevk edildi. İtfaiye müdahalesiyle yangın kontrol altına alınarak söndürüldü.

Hasar ve inceleme:

Yangın sonucu konteynerin içindeki eşyalar tamamen yanarak kullanılamaz hale geldi ve olayda büyük çapta maddi hasar meydana geldi. Yangının çıkış nedeninin belirlenmesi için yetkililer tarafından inceleme başlatıldı.

SAMSUN’UN KAVAK İLÇESİNDE BAĞ EVİ ÇIKAN YANGINDA KULLANILAMAZ HALE GELDİ

Hakan Arslan — Asayiş & Operasyon Editörü
Editör: Hakan Arslan