Ana Sayfa

Konya'da şantiyede kavga: işçiler bıçak ve taşla yaralandı

Giriş: Güncelleme: Okuma: ~1 dk Editör: Hakan Arslan
Paylaş
Konya'nın Selçuklu ilçesi Ardıçlı Mahallesi'nde bir şantiyede çıkan tartışma kavgaya döndü; 3'ü bıçak, 1'i taşla olmak üzere dört işçi yaralandı.

Olayın gelişimi:

Olay, merkez Selçuklu ilçesi Ardıçlı Mahallesi'nde yapımı devam eden konut inşaatlarının şantiyesinde meydana geldi. İddiaya göre işçiler arasında henüz öğrenilemeyen bir nedenle başlayan tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü.

Çıkan arbede sonucunda 3 kişi bıçakla, 1 kişi taşla yaralandı. İhbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Olay yerindeki ilk müdahalelerin ardından yaralılar hastanelere nakledildi.

Sağlık ve müdahale:

Olay yerine gelen sağlık ekipleri yaralılara müdahale etti. Yaralılar ambulanslarla Selçuk Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi ve Beyhekim Eğitim Araştırma Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı.

Soruşturma ve işyeri güvenliği:

Polis ekipleri olayla ilgili inceleme başlattı; emniyet yetkilileri olaya karışanlarla ve yaralanma nedenleriyle ilgili tahkikatın sürdüğünü bildirdi. Olayla ilgili resmi işlemler devam ediyor.

Şantiyede yaşanan bu kavga, çalışma ortamındaki gerilimlerin ve işyeri güvenliğinin önemini bir kez daha gündeme getirdi; yetkililer benzer olayların önlenmesine yönelik adımların önemine dikkat çekiyor.

KONYA’DA BİR İNŞAATTA İŞÇİLER ARASINDA ÇIKAN KAVGA SONUCU 4 KİŞİ YARALANDI.

Hakan Arslan — Asayiş & Operasyon Editörü
Editör: Hakan Arslan