Ana Sayfa

Köyceğiz'te ilk kitap günleri yerel yazarlara sahne oldu

Giriş: Okuma: ~1 dk Editör: Hazal Tunç
Paylaş
Köyceğiz'de ilk kez düzenlenen kitap günleri Cumhuriyet Meydanı'nda dört gün sürdü; yerel yazarlar söyleşi ve imza etkinlikleriyle okurlarla buluştu.

Köyceğiz'te ilk kitap günleri yerel yazarlara sahne oldu

Muğla'nın Köyceğiz ilçesinde ilk kez düzenlenen kitap günleri, ilçe merkezindeki Cumhuriyet Meydanı'nda tamamlandı. Etkinlikler dört gün boyunca açık kaldı ve yerel yazarlarla okurlar arasında doğrudan iletişim imkânı sağladı.

Etkinliklerin içeriği:

Program kapsamında Köyceğizli yazarlar okurlarla söyleşiler gerçekleştirdi; yazma süreci, eserlerin içerikleri ve motivasyonları hakkında bilgiler paylaşıldı. Katılımcılar yazarlarla soru-cevap fırsatı bulurken, eserler hakkında daha derinlemesine sohbetler yapıldı.

Ayrıca etkinlik boyunca kitap alan okurlara yazarlar tarafından imzalı takdimler yapıldı; imza ve kısa sohbetler etkinliğin en çok ilgi gören bölümleri arasında yer aldı.

Yazarların değerlendirmesi:

Köyceğizli yazarlar dört gün süresince okurlarla bir araya gelmekten memnun olduklarını belirtti ve ilginin kendileri için anlamlı olduğunu ifade ettiler. İlk kez düzenlenen bu kitap günleri, yerel edebiyat buluşmalarının önemini bir kez daha gösterdi.

KÖYCEĞİZ’DE KİTAP GÜNLERİ DÜZENLENDİ

Hazal Tunç — Kültür Sanat Editörü
Editör: Hazal Tunç