Ana Sayfa

Küçükçekmece'de D-100'de çarpışma: İETT otobüsüne çarpan otomobilde üç kişi hayatını kaybetti

Giriş: Okuma: ~1 dk Editör: Hakan Arslan
Paylaş
Küçükçekmece D-100'de bir otomobilin İETT otobüsüne çarpması sonucu ilk belirlemelere göre üç kişi hayatını kaybetti, trafik yan yoldan veriliyor.

Küçükçekmece'de İETT otobüsüyle çarpışma sonucu üç kişi yaşamını yitirdi

Küçükçekmece D-100 Karayolu'nda bir otomobilin İETT otobüsüne çarpması sonucu kaza meydana geldi. Olayda, ilk belirlemelere göre üç kişinin hayatını kaybettiği bildirildi.

kaza yeri ve trafik düzeni:

Kaza D-100 Karayolu üzerinde gerçekleşti. Kaza nedeniyle Edirne istikametine giden güzergâhta trafik akışı geçici olarak yan yoldan sağlanıyor. Yetkililer, bölgedeki araç trafiğinin kontrollü şekilde yönlendirildiğini aktardı.

ilk bulgular ve sonraki aşama:

Gelen ilk bilgilere göre çarpışmanın ardından olay yerinde hayatını kaybedenlerin olduğu belirtilirken, kaza ile ilgili detaylı tespitlerin sürdüğü ifade edildi. Resmi kurumların yapacağı açıklamalar netleşinceye kadar gelişmeler takip ediliyor.

Küçükçekmece'de otomobil, İETT otobüsüne çarptı: 3 ölü

Hakan Arslan — Asayiş & Operasyon Editörü
Editör: Hakan Arslan