Ana Sayfa

Külefli'de otluk yangını itfaiyenin hızlı müdahalesiyle kontrol altına alındı

Giriş: Okuma: ~1 dk Editör: Hakan Arslan
Paylaş
Bandırma'nın Külefli Mahallesi'nde besi çiftliği yakınında çıkan otluk yangını, itfaiyenin hızlı müdahalesiyle söndürüldü; neden inceleniyor.

Külefli mahallesinde otluk yangını kontrol altına alındı

Balıkesir'in Bandırma ilçesine bağlı Külefli Mahallesi kırsalında, besi çiftliği yakınındaki otluk alanda yangın çıktı. Olay, bölge sakinlerinin ihbarı üzerine müdahale eden ekipler tarafından söndürüldü.

Müdahale ve söndürme çalışması:

İhbarı alan Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Bandırma İtfaiye Grup Amirliği ekipleri hızla sevk edildi. Ekiplerin kısa sürede bölgeye ulaşmasıyla yangın kontrol altına alınarak söndürüldü.

Söndürme çalışmalarında öncelik, yangının çevredeki tarım arazilerine ve besi çiftliğine sıçramasını engellemek oldu; ekipler bu alanda da tedbir ve soğutma çalışmaları yürüttü.

Çıkış nedenine ilişkin inceleme:

Yangının çıkış nedeni henüz belirlenemedi. Olayla ilgili olarak yetkili birimler tarafından inceleme başlatıldı ve ekipler, benzer risklerin tekrarlanmaması için bölgede kontrollerini sürdürdü.

BANDIRMA'DA BESİ ÇİFTLİĞİ YAKININDA OTLUK ALANDA YANGIN

Hakan Arslan — Asayiş & Operasyon Editörü
Editör: Hakan Arslan