Ana Sayfa

Malazgirt anmasında Ahlat coşkusu Buray'ın şarkılarıyla yükseldi

Giriş: Güncelleme: Okuma: ~1 dk Editör: Emre Koç
Paylaş
Malazgirt Zaferi'nin 955. yılı etkinlikleri kapsamında Ahlat'ta sahneye çıkan Buray, Recep Tayyip Erdoğan Ahlat Millet Bahçesi'nde coşkulu bir konser verdi.

Etkinlik ve mekan:

Bitlis’in Ahlat ilçesinde Malazgirt Zaferi’nin 955. yıl dönümü etkinlikleri çerçevesinde düzenlenen programlar sürüyor. Etkinlik kapsamında, Çarho mevkiinde yer alan ve içinde Sultan Alparslan Otağının da bulunduğu Recep Tayyip Erdoğan Ahlat Millet Bahçesi konser alanı olarak kullanıldı.

Buray sahnede:

Pop müzik sanatçısı Buray, burada verdiği konserde sevilen parçalarını seslendirdi. Sanatçının repertuarı boyunca izleyiciler yoğun ilgi gösterdi ve birçok şarkıya hep bir ağızdan eşlik etti.

Coşku ve katılımcı deneyimi:

Buray’ın performansıyla birlikte gecenin coşkusu arttı; katılımcılar müzik ve eğlence dolu anlar yaşadı. Konser, Malazgirt anma etkinliklerinin canlı ve duygulu bir bölümünü oluşturdu.

BİTLİS'İN AHLAT İLÇESİNDE MALAZGİRT ZAFERİ'NİN 955. YIL DÖNÜMÜ ETKİNLİKLERİ DÜZENLENEN KONSERDE SAHNE ALAN POP MÜZİK SANATÇISI BURAY, HAYRANLARINA MÜZİK DOLU BİR GECE YAŞATTI.

Zeynep Aydın — Yerel Haberler Editörü
Editör: Emre Koç