Ana Sayfa

Mamak'ta otluk alandan başlayan yangının başlangıç anı cep telefonuna yansıdı

Giriş: Okuma: ~1 dk Editör: Aslı Han
Paylaş
Mamak'ta Başak Mahallesi'nde saat 18.00'de başlayan ağaçlık yangının ilk anı, bir vatandaşın cep telefonuyla kaydedildi; itfaiye sabaha karşı kontrol sağladı.

Mamak'ta ağaçlık alanda çıkan yangının ilk anları kayıt altına alındı

Ankara'nın Mamak ilçesinde, akşam saat 18.00 sıralarında ağaçlık bir alanda başlayan yangının başlangıç anı, bir vatandaşın cep telefonu kamerasına yansıdı. Olay Başak Mahallesi Hüseyingazi Türbe Yolu'nda gerçekleşti.

görüntülerde ne görülüyor:

Kayıtlarda yangının yol kenarındaki otluk alandan başladığı dikkat çekiyor. Görüntüler, yangının ilk hareketlerini ve başlangıç noktasını belgeleyerek olayın tespitine ışık tutuyor.

müdahale ve kontrol:

İhbar üzerine bölgeye sevk edilen itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle yangın, ekiplerin çalışması sonucunda saat 02.00 sıralarında kontrol altına alındı. Vatandaşın kaydettiği görüntü, yangının başlangıcına dair önemli bir görsel kayıt sağladı.

Ankara'da ağaçlık alanda meydana gelen yangının başlama anı kamerada

Aslı Han — Çevre & Ekoloji Editörü
Editör: Aslı Han