Ana Sayfa

Mustafakemalpaşa'da yaya geçişinde ağır yaralanan 72 yaşındaki kadın yaşamını yitirdi

Giriş: Güncelleme: Okuma: ~1 dk Editör: Murat Öztürk
Paylaş
Mustafakemalpaşa'da yolun karşısına geçerken 16 TBJ 72 plakalı otomobilin çarptığı 72 yaşındaki Muazzez Eke, Mustafakemalpaşa Devlet Hastanesi'nde hayatını kaybetti.

Olayın ayrıntıları:

Bursa’nın Mustafakemalpaşa ilçesi Barış Mahallesi Sadettin Sercan Caddesi üzerinde meydana gelen kazada, yolun karşısına geçmek isteyen 72 yaşındaki Muazzez Eke'ye araç çarptı. Kazaya karışan otomobili, iddialara göre 74 yaşındaki Bayram G. yönetiyordu.

Çarpmanın etkisiyle ağır yaralanan Eke, çevredekilerin bildirimi üzerine olay yerine sevk edilen sağlık ekipleri tarafından ilk müdahalesi yapıldıktan sonra hastaneye kaldırıldı. Kazada kullanılan aracın plakası 16 TBJ 72 olarak kayda geçti.

Müdahale ve soruşturma:

Ağır yaralanan Eke, götürüldüğü Mustafakemalpaşa Devlet Hastanesi'nde yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak vefat etti. Olayın ardından jandarma ve polis ekipleri bölgeye intikal ederek inceleme başlattı.

Polis ekipleri kazayla ilgili olarak soruşturma başlattı ve olay yerinde inceleme ile görgü tanıklarının ifadelerini aldı. Kazanın meydana gelişine ilişkin detayların tespiti ve olası ihmallerin belirlenmesi amacıyla işlemler sürüyor.

MUSTAFAKEMALPAŞA İLÇESİNDE YOLUN KARŞISINA GEÇMEK İSTEYEN 72 YAŞINDAKİ KADINA OTOMOBİL ÇARPTI

Hakan Arslan — Asayiş & Operasyon Editörü
Editör: Murat Öztürk