Sakarya'da 'Sokaklar Güvende' operasyonunda evde ruhsatsız tüfek ve yüzlerce fişek ele geçirildi
Operasyonun yürütülmesi
Akyazı Cumhuriyet Başsavcılığı koordinasyonunda yürütülen "Sokaklar Güvende" soruşturması çerçevesinde, Sakarya İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ve Karapürçek İlçe Emniyet Amirliği ekipleri tarafından bir operasyon düzenlendi.
Operasyon kapsamında yapılan aramalarda 3 kişi yakalanarak gözaltına alındı.
ele geçirilen malzemeler:
Adreslerde ve iş yerlerinde yapılan aramalarda 1 adet ruhsatsız tüfek ile birlikte 477 adet 9x19 mm fişek, 142 adet 7x65 mm fişek, 68 adet 38 mm fişek ve 60 adet kartuş ele geçirildi.
gözaltılar ve adli işlem:
Yakalanan 3 şüpheli hakkında adli işlemler başlatıldı. Yetkililer, soruşturmanın ve yürütülen işlemlerin devam ettiğini bildirdi.
Yetkililer tarafından yapılan koordineli çalışma, "Sokaklar Güvende" soruşturmasının bir parçası olarak kaydedildi ve ele geçirilen malzemelerin değerlendirilmesine ilişkin süreç adli makamların sorumluluğunda ilerliyor.
SAKARYA'DA "SOKAKLAR GÜVENDE" SORUŞTURMASI KAPSAMINDA POLİS EKİPLERİNCE DÜZENLENEN OPERASYONDA 3 ŞÜPHELİ YAKALANDI. OPERASYONDA BİR RUHSATSIZ TÜFEK İLE BİRLİKTE ÇOK SAYIDA FİŞEK ELE GEÇİRİLDİ.